Ασφάλεια Υγείας όπως την θέλεις

Για μια ολοκληρωμένη ασφάλιση δική σου και της οικογένειάς σου μπορείς να βρεις εξειδικευμένους ασφαλιστές & να επιλέξεις ασφάλεια υγείας, που θα προσφέρει σιγουριά και κάλυψη σε κάθε σου ανάγκη.

Προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλειας υγείας για άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις

Πώς λειτουργεί

Η ασφάλεια υγείας είναι ένα περίπλοκο θέμα που δεν μπορεί να επιλυθεί πλήρως online και αυτό έχει τους λόγους του. Είναι σημαντικό να βρεις το κατάλληλο πακέτο ασφάλισης για εσένα και την οικογένειά σου, για να εξασφαλίσεις το παρόν και το μέλλον σου. Σε μια τόσο σημαντική απόφαση, είναι απαραίτητο να έχεις κοντά σου έναν ειδικό.

Ο σωστός ασφαλιστής θα αναλύσει τις ανάγκες σου και θα σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που είναι σημαντικές (όπως άλλες ασφάλειες υγείας από τη δουλειά, ιστορικό υγείας και το ποσό που θέλεις να δαπανήσεις).

Στην intrust, μπορείς να βρεις έναν αξιόπιστο ασφαλιστή online, να κλείσεις το ραντεβού σου και να λάβεις προσφορές για ιδιωτική ασφάλεια υγείας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Δίπλα σου

Να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

Ποιά ασφάλεια Υγείας Χρειάζεσαι;

Μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες:

Νοσοκομειακό

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός, θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία με την συγκεκριμένη ασφάλεια υγείας, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρουργών και πολλές άλλες παροχές.

Κάρτα Υγείας

Με την κάρτα υγείας, θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

Επίδομα Σοβαρής Ασθένειας

Με αυτό το πρόγραμμα ασφάλισης, θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα προκύψουν από την εμφάνιση μιας σοβαρής ασθένειας.

Επίδομα Χειρουργείου ή Νοσηλείας

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας, θα λάβεις επίδομα για τις μέρες που θα παραμείνεις στο νοσοκομείο.

Κάλυψη Εξόδων Ατυχήματος

Με την ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, θα αποζημιωθείς σε περίπτωση που υποστείς ατύχημα και δεν μπορείς να εργαστείς. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβεις οικονομική ενίσχυση για να καλύψεις τα έξοδά σου.

Ομαδική Ασφάλιση

Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 10 εργαζομένους, σε συλλόγους και σωματεία. Είναι σημαντική για τους εργαζομένους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Με την ασφάλεια ταξιδίου θα έχεις κάλυψη για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου, είτε στο εξωτερικό, είτε στην Ελλάδα. Η κάλυψη περιλαμβάνει ιατρικές συμβουλές, έξοδα νοσηλείας, αποζημίωση απώλειας αποσκευών κ.λ.

Ασφάλιση Αλλοδαπών

Βρες μια οικονομική και προσιτή λύση για την ασφάλεια υγείας σου, ώστε να μπορέσεις να εκδόσεις ή να ανανεώσεις την άδεια παραμονής σου. Το συμβόλαιο καλύπτει την ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα και την νοσοκομειακή περίθαλψη.

Επικοινώνησε Τώρα!

Αν χρειάζεσαι βοήθεια ή έχεις ερωτήσεις, οι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι άμεσα για να σε συμβουλέψουν και να σε καθοδηγήσουν όποτε τους χρειαστείς.

Απλά κάλεσέ μας στο 210 96 48 032.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλεια υγείας αφού έχω δημόσια ασφάλιση;

Στην τρέχουσα κατάσταση της δημόσιας υγείας, είναι πλέον αναγκαία η ιδιωτική ασφάλεια υγείας για να αισθάνεσαι ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Πραγματικά αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία που προσφέρει value for money, καθώς σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αξιοπρεπώς και χωρίς επιβάρυνση στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού!

Με την κατάλληλη ασφάλεια υγείας, σε περίπτωση δυσκολίας η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση και ποιοτική! Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.

Τι να προσέξω πριν επιλέξω νοσοκομειακό πρόγραμμα;
Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πλήρως πότε η ασφάλεια υγείας θα σε καλύψει και πότε όχι. Υπάρχουν εξαιρέσεις και απαλλαγές που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς.

Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείς ότι η ασφάλεια υγείας θα καλύπτει τις ανάγκες σου τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον, καθώς η μεταφορά σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην είναι εφικτή αν πάθεις κάποια ασθένεια στο μεταξύ.

Τέλος, πρέπει να καταστήσεις σαφές αν χρειάζεσαι πραγματικά ασφάλεια υγείας, ασφάλεια ζωής ή ένα συνδυαστικό πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ο προσωπικός σου ασφαλιστής είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να κατανοήσει τις ανάγκες σου και να σου προτείνει πακέτα ασφάλισης που είναι κατάλληλα για εσένα.

Γιατί να αγοράσω πρόγραμμα σοβαρών ασθενειών;
Ένα πρόγραμμα για σοβαρές ασθένειες παρέχει στον κάτοχό του χρήματα σε περίπτωση που αντιμετωπίσει μία σοβαρή ασθένεια. Τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι οικονομικά και μπορείς να τα αγοράσεις αυτόνομα ή σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό σου πρόγραμμα.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις η καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου σε περίπτωση διάγνωσης με σοβαρή πάθηση δεν είναι άμεση, αλλά γίνεται τμηματικά.

Μπορώ να αποκτήσω ασφάλεια υγείας όσο ετών κι αν είμαι;
Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα να συνάψεις ασφάλεια έως τα 65 σου χρόνια. Ωστόσο, μπορείς να αποκτήσεις ένα πρόγραμμα για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς (κάρτα υγείας) με χαμηλό κόστος, ανεξαρτήτως ηλικίας και χωρίς να σου ζητηθεί το ιατρικό σου ιστορικό.
Πόσο κοστίζει η ιδιωτική ασφάλεια υγείας;
Το κόστος για την ασφάλιση υγείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία σου, το ποσό της απαλλαγής ή της συνασφάλισης που έχεις (εάν υπάρχει), η θέση νοσηλείας και το κεφάλαιο κάλυψης που επιλέγεις. Αν εμφανιστούν νέες ασθένειες δεν αλλάζει η τιμή της ασφάλισής σου (σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει επασφάλιστρο), αλλά μπορούν να επιβληθούν ειδικοί όροι κάλυψης με αναμονές ή εξαιρέσεις για προϋπάρχουσα νόσο, αν ο κίνδυνος γίνει αποδεκτός.

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της ασφάλισής σου είναι η ασφαλιστική εταιρεία, οι παροχές (πλήρης ή ποσοστιαία κάλυψη), καθώς και ο τρόπος εκτίμησης κινδύνου της εταιρείας. Θυμήσου ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς ασφαλίζεσαι τόσο καλύτερα, διότι όσο περνάει ο χρόνος αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να αυξήσουν το κόστος της ασφάλισής σου, ή ακόμη και να απορρίφθει η αίτησή σου για ασφάλιση.

Θέλεις να μάθεις τις τιμές για ασφάλεια υγείας με ειδικές καλύψεις για τις ανάγκες σου; Επίλεξε τον δικό σου ασφαλιστή μέσα από την πλατφόρμα μας και βρες το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

Το ασφαλιστήριο μπορεί να καλύψει και τα παιδιά μου;
Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείς να λάβεις σημαντικές εκπτώσεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου για την οικογένειά σου (σύζυγο και παιδιά μικρότερα των 18 ετών), αν τους ασφαλίσεις όλους μαζί.

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο νωρίτερα ασφαλιστείς τόσο καλύτερα. Καθώς μεγαλώνεις, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν νέες ασθένειες που μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σου ή ακόμα και στην απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Πώς θα κλείσω ιδιωτική ασφάλεια υγείας;
Θέλεις ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου; Χρειάζεσαι έναν προσωπικό ασφαλιστικό σύμβουλο!

Μίλησε με έναν πιστοποιημένο ασφαλιστή και ανακάλυψε την κατάλληλη ασφάλεια υγείας για εσένα!

Μέσω της πλατφόρμας μας θα βρεις επίσης: Ταξιδιωτική ασφάλεια, Ασφάλεια ζωής, Ασφάλιση αλλοδαπών για άδεια διαμονής, Συνταξιοδοτικά προγράμματα, Ομαδική ασφάλιση εργαζομένων και άλλα, ανάλογα με το τι χρειάζεσαι.

Βρες το καλύτερο πρόγραμμα υγείας!

Οι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για να σου προτείνουν εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης!

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ONLINE ΣΕ 1′ 

…και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου έως 40% σε ετήσια ασφάλιστρα.

Επικοινωνία

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της intrust είναι στη διάθεσή σου για να λύσουν όλες σου τις απορίες και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την καλύτερη ασφάλεια ζωής για εσένα!

2 + 4 =

Share This