Ο οδηγός μας στις ασφαλιστικές εταιρείες οχημάτων

Στην intrust ως σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση, έχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε επιλεγμένες καλύψεις, όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις & εγγύηση χαμηλότερης τιμής στις προσφορές όλων των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

ANYTIME

Η Anytime είναι η 1η direct ασφαλιστική στην Ελλάδα, πάντα με τη σιγουριά και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN, μέλος του ομίλου Achmea.

EUROLIFE

Η Eurolife FFH αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. που δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και διαχείριση επενδύσεων.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική (H Πρώτη Ασφαλιστική) είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 126 ετών.

INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας, και Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

HELLAS DIRECT

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη & τεχνολογία και επικεντρώνεται στην καλή εξυπηρέτηση.

INTERLIFE

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση και είναι μία Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη Ασφαλιστική διαθέτει άδεια λειτουργίας για το σύνολο των κλάδων στις Γενικές Ασφάλειες, με κύρια δραστηριότητα τον κλάδο Περιουσίας.

GENERALI

Από το 2021, η Generali έχει πλέον εξαγοράσει και την AXA, συνεχίζοντας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασφαλισμένους.

INTERASCO

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη.

AIG

Η American International Group Inc. είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 80 χώρες.

ΔΥΝΑΜΙΣ

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία, που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων.

PRIME INSURANCE

Η PRIME INSURANCE είναι μία σύγχρονη και δυναμική ασφαλιστική εταιρεία όπου από το 1999 καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές συνεργασίες. Η πιστοληπτική ικανότητα των αντασφαλιστών της βρίσκεται πάντοτε στις υψηλότερες θέσεις.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ιδρύθηκε το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ελλάδα.

GROUPAMA

H Groupama Ασφαλιστική είναι θυγατρική του διεθνούς εμβέλειας ομίλου Groupama, που δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας.

ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

ETU FORSIKRING

Η ETU Forsikring A/S ιδρύθηκε το 2007 και είναι μία από τις νεότερες ασφαλιστικές εταιρείες της Δανίας με πανεθνικό δίκτυο ασφαλιστών.

UNIQUE

Το Unique είναι το νέο πρωτοποριακό προϊόν για ασφαλίσεις οχημάτων που σχεδίασε η Brokins για την ελληνική αγορά.

ACCREDITED INSURANCE

Η Accredited Insurance (Europe), αποτελεί μέλος του Ομίλου R&Q και δραστηριοποιείται στις Γενικές Ασφαλίσεις.

APEIRON INSURANCE PROJECT

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη MGA εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό τη διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων.

EUROP ASSISTANCE

Η Europ Assistance S.A μέλος της Generali με παγκόσμια παρουσία σε 200 χώρες. Στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1991 ως υποκατάστημα της γαλλικής ασφαλιστικής.

ARAG SE

Η ΑRAG είναι η μεγάλη ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη με έδρα το Ντίσελντορφ. Ιδρύθηκε το 1935 από τον Heinrich Fassbender.

ΜΙΝΕΤΤΑ

Έχοντας ιδρυθεί το 1973, η Μινέττα είναι από τις παλαιότερες ασφαλιστικές στην Ελλάδα. Παρέχει πληθώρα λύσεων και προϊόντων για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

YELLOW PROJECT BY WAKAM

H Yellow Project δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφάλισης από το 2017. Στην ασφάλιση αυτοκινήτου συνεργάζεται με την Wakam κι έτσι δημιουργεί τη “Yellow Project powered by Wakam”.

myZen

To myZen είναι η online λύση που προσφέρεται από την Groupama Ασφαλιστική. Χαμηλά ασφάλιστρα, ταχύτατη διαδικασία αποζημίωσης και προτεραιότητα στον πελατή είναι μερικά από τα προνόμια που προσφέρει το myZen.

Allianz Ασφαλιστική

Από το 1991 η Allianz ασφαλιστική Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Allianz, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης και της διαχείρισης κεφαλαίων.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Από το 1973, η Υδρόγειος ασφαλιστική δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών στον κλάδο των γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα.

ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Από το 1964 η Ορίζων ασφαλιστική, μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο παραδοσιακές και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

EUROINS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Euroins Insurance Group (EIG), μέλος του Ομίλου Eurohold, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ασφαλιστική εταιρεία Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972. Η επωνυμία της τροποποιήθηκε αρκετές φορές μέχρι το 2018 που μετονομάστηκε σε NP Ασφαλιστική – Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε.

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ONLINE ΣΕ 1′

…και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου έως 40% σε ετήσια ασφάλιστρα.

Επικοινωνία

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της intrust είναι στη διάθεσή σου για να λύσουν όλες σου τις απορίες και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα!

11 + 15 =

Share This