Καλώς ήρθες στην intrust!

Μια εταιρεία αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων με κύριο γνώμονα εσένα, ακολουθώντας τις αρχές μας για υψηλή ποιότητα, προσαρμοστικότητα και εμπιστοσύνη.

Σε εμάς θα βρεις μία ολοκληρωμένη σειρά ασφαλιστικών, ενεργειακών, τραπεζικών και τηλεπικοινωνιακών προγραμμάτων, για άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις

Τι προσφέρουμε

Επιλέγοντας την intrust, έχεις πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας, ενέργειας, δανείων και τηλεπικοινωνιών προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον τρόπο που επιλέγεις ασφαλιστικά, ενεργειακά, τραπεζικά και τηλεπικοινωνιακά προγράμματα.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρίες για να μπορείς να συγκρίνεις άμεσα τιμές και παροχές και να καλύψεις τις ανάγκες σου σε ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού και υγείας.

Μέσω της συνεργασίας μας με την nrg παρέχουμε οικονομικά προγράμματα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με στόχο τη μείωση των εξόδων σου.

Ως επίσημο τμήμα των εξωτερικών δικτύων δύο εκ των κορυφαίων τραπεζών, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank αναλαμβάνουμε την έκδοση στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων.

Τέλος, έχοντας αναπτύξει μία πολύτιμη συνεργασία με την NOVA, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ψηφιακής τηλεόρασης, του fiber internet και της επικοινωνίας μέσω κινητού και σταθερού τηλεφώνου, ενσωματώνουμε την τεχνολογική καινοτομία στην καθημερινότητα σου.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Δίπλα σου

Να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

Λύσεις που εμπιστεύεσαι!

Είμαστε ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου μέσω της σύγκρισης και της ανεύρεσης του καταλληλότερου για εσένα προγράμματος!

R

Σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους τομείς της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος παρέχονται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

 

Ειδικότερα, τα εργαλεία που παρέχονται, όπως εργαλεία τιμολόγησης, σύγκρισης και ιεράρχησης βάσει φίλτρων, έχουν ως στόχο να σε ενημερώσουν και να σε υποστηρίξουν ώστε να μπορείς να αποφασίσεις και να επιλέξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σου, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 

Οι προσφερόμενες τιμές και προσφορές για τα διαθέσιμα προϊόντα προκύπτουν από τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει με τους συνεργάτες και τους παρόχους μας, λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών που διαχειριζόμαστε.

 

Ο όγκος αυτός μας επιτρέπει να μην επιβαρύνουμε οικονομικά τον τελικό καταναλωτή και μειώνει επιπλέον το δικό μας κόστος, σε σύγκριση με το κόστος που θα είχαμε αν τα προϊόντα παρέχονταν απευθείας από τις εταιρείες.

 

Επιπλέον, λόγω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας μας, μπορούμε να συνδυάζουμε προγράμματα και καλύψεις από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες (όπως οδική βοήθεια, νομική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και προσωπικό ατύχημα οδηγού), έτσι ώστε να λαμβάνεις την ιδανική κάλυψη στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Σχετικά με την αμοιβή μας

Η αμοιβή που λαμβάνουμε διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο της παρεχόμενης υπηρεσίας και περιλαμβάνει τα έξοδα που έχουμε αναλάβει για λογαριασμό των συνεργαζόμενων οργανισμών (όπως έξοδα εξυπηρέτησης πελατών, ενημερώσεις και προωθητικές ενέργειες, έξοδα συναλλαγών κ.λπ.).

Οι τρεις βασικοί τρόποι αμοιβής μας περιλαμβάνουν:

Εφάπαξ αμοιβή ανά συναλλαγή με τον πελάτη
Με ορισμένους παρόχους ενέργειας έχουμε συμφωνήσει να λαμβάνουμε μία φορά αμοιβή για κάθε αλλαγή παρόχου που γίνεται μέσω της πλατφόρμας μας.
Προμήθεια αμοιβής
Μέσω συμφωνημένων προμηθειών, λαμβάνουμε ένα ποσοστό επί του ασφαλίστρου που επιλέγετε να καταβάλετε, ή επί της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, ή του δανείου που λάβατε για την κατοικία σας, ή του τηλεπικοινωνιακού προγράμματος που διαλέξατε μέσω των υπηρεσιών της intrust. Η αμοιβή που λαμβάνουμε για τα προϊόντα ασφάλισης προέρχεται αποκλειστικά από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις μέσω μιας προμήθειας που συμπεριλαμβάνεται στο ασφάλιστρο, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στο τελικό κόστος.
Αμοιβή με click-through
Σε εταιρίες που συνεργάζονται με προγράμματα συνεργατικής διαφήμισης (affiliate), ενδέχεται να λαμβάνουμε αμοιβή όταν η πώληση πραγματοποιείται μέσω του δικού μας συνδέσμου (affiliate link), ή, ανάλογα με την περίπτωση, όταν ο χρήστης μεταβεί στον ιστότοπο του συνεργάζομενου εμπόρου μέσω του δικού μας συνδέσμου.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλεια υγείας αφού έχω δημόσια ασφάλιση;

Στην τρέχουσα κατάσταση της δημόσιας υγείας, είναι πλέον αναγκαία η ιδιωτική ασφάλεια υγείας για να αισθάνεσαι ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Πραγματικά αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία που προσφέρει value for money, καθώς σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αξιοπρεπώς και χωρίς επιβάρυνση στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού!

Με την κατάλληλη ασφάλεια υγείας, σε περίπτωση δυσκολίας η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση και ποιοτική! Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς περίπλοκες διαδικασίες.

Τι να προσέξω πριν επιλέξω νοσοκομειακό πρόγραμμα;
Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πλήρως πότε η ασφάλεια υγείας θα σε καλύψει και πότε όχι. Υπάρχουν εξαιρέσεις και απαλλαγές που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς.

Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείς ότι η ασφάλεια υγείας θα καλύπτει τις ανάγκες σου τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον, καθώς η μεταφορά σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην είναι εφικτή αν πάθεις κάποια ασθένεια στο μεταξύ.

Τέλος, πρέπει να καταστήσεις σαφές αν χρειάζεσαι πραγματικά ασφάλεια υγείας, ασφάλεια ζωής ή ένα συνδυαστικό πρόγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ο προσωπικός σου ασφαλιστής είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να κατανοήσει τις ανάγκες σου και να σου προτείνει πακέτα ασφάλισης που είναι κατάλληλα για εσένα.

Γιατί να αγοράσω πρόγραμμα σοβαρών ασθενειών;
Ένα πρόγραμμα για σοβαρές ασθένειες παρέχει στον κάτοχό του χρήματα σε περίπτωση που αντιμετωπίσει μία σοβαρή ασθένεια. Τα προγράμματα αυτά συνήθως είναι οικονομικά και μπορείς να τα αγοράσεις αυτόνομα ή σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό σου πρόγραμμα.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις η καταβολή του ασφαλισμένου κεφαλαίου σε περίπτωση διάγνωσης με σοβαρή πάθηση δεν είναι άμεση, αλλά γίνεται τμηματικά.

Μπορώ να αποκτήσω ασφάλεια υγείας όσο ετών κι αν είμαι;
Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα να συνάψεις ασφάλεια έως τα 65 σου χρόνια. Ωστόσο, μπορείς να αποκτήσεις ένα πρόγραμμα για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς (κάρτα υγείας) με χαμηλό κόστος, ανεξαρτήτως ηλικίας και χωρίς να σου ζητηθεί το ιατρικό σου ιστορικό.
Πόσο κοστίζει η ιδιωτική ασφάλεια υγείας;
Το κόστος για την ασφάλιση υγείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία σου, το ποσό της απαλλαγής ή της συνασφάλισης που έχεις (εάν υπάρχει), η θέση νοσηλείας και το κεφάλαιο κάλυψης που επιλέγεις. Αν εμφανιστούν νέες ασθένειες δεν αλλάζει η τιμή της ασφάλισής σου (σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει επασφάλιστρο), αλλά μπορούν να επιβληθούν ειδικοί όροι κάλυψης με αναμονές ή εξαιρέσεις για προϋπάρχουσα νόσο, αν ο κίνδυνος γίνει αποδεκτός.

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της ασφάλισής σου είναι η ασφαλιστική εταιρεία, οι παροχές (πλήρης ή ποσοστιαία κάλυψη), καθώς και ο τρόπος εκτίμησης κινδύνου της εταιρείας. Θυμήσου ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο πιο νωρίς ασφαλίζεσαι τόσο καλύτερα, διότι όσο περνάει ο χρόνος αρχίζουν να εμφανίζονται νοσήματα που μπορούν να αυξήσουν το κόστος της ασφάλισής σου, ή ακόμη και να απορρίφθει η αίτησή σου για ασφάλιση.

Θέλεις να μάθεις τις τιμές για ασφάλεια υγείας με ειδικές καλύψεις για τις ανάγκες σου; Επίλεξε τον δικό σου ασφαλιστή μέσα από την πλατφόρμα μας και βρες το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα!

Το ασφαλιστήριο μπορεί να καλύψει και τα παιδιά μου;
Στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείς να λάβεις σημαντικές εκπτώσεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου για την οικογένειά σου (σύζυγο και παιδιά μικρότερα των 18 ετών), αν τους ασφαλίσεις όλους μαζί.

Να θυμάσαι, ότι στην ασφάλιση υγείας, όσο νωρίτερα ασφαλιστείς τόσο καλύτερα. Καθώς μεγαλώνεις, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν νέες ασθένειες που μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σου ή ακόμα και στην απόρριψη της αίτησης ασφάλισής σου.

Πώς θα κλείσω ιδιωτική ασφάλεια υγείας;
Θέλεις ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου; Χρειάζεσαι έναν προσωπικό ασφαλιστικό σύμβουλο!

Μίλησε με έναν πιστοποιημένο ασφαλιστή και ανακάλυψε την κατάλληλη ασφάλεια υγείας για εσένα!

Μέσω της πλατφόρμας μας θα βρεις επίσης: Ταξιδιωτική ασφάλεια, Ασφάλεια ζωής, Ασφάλιση αλλοδαπών για άδεια διαμονής, Συνταξιοδοτικά προγράμματα, Ομαδική ασφάλιση εργαζομένων και άλλα, ανάλογα με το τι χρειάζεσαι.

Είμαστε εδώ για εσένα!

Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι είναι εδώ για να σε βοηθήσουν σε κάθε ανάγκη σου! Θέλουμε να σου προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση και αγοραστική εμπειρία.

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ONLINE ΣΕ 1′ 

…και μείωσε το κόστος της ασφάλειας σου έως 40% σε ετήσια ασφάλιστρα.

Επικοινωνία

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της intrust είναι στη διάθεσή σου για να λύσουν όλες σου τις απορίες και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την καλύτερη ασφάλεια ζωής για εσένα!

10 + 12 =

Share This