Καλώς ήρθες στην intrust!

Μια εταιρεία αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων με κύριο γνώμονα εσένα, ακολουθώντας τις αρχές μας για υψηλή ποιότητα, προσαρμοστικότητα και εμπιστοσύνη.

Σε εμάς θα βρεις μία ολοκληρωμένη σειρά ασφαλιστικών, ενεργειακών, τραπεζικών και τηλεπικοινωνιακών προγραμμάτων, για άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις

Τι προσφέρουμε

Επιλέγοντας την intrust, έχεις πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας, ενέργειας, δανείων και τηλεπικοινωνιών προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον τρόπο που επιλέγεις ασφαλιστικά, ενεργειακά, τραπεζικά και τηλεπικοινωνιακά προγράμματα.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρίες για να μπορείς να συγκρίνεις άμεσα τιμές και παροχές και να καλύψεις τις ανάγκες σου σε ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σπιτιού και υγείας.

Μέσω της συνεργασίας μας με την nrg παρέχουμε οικονομικά προγράμματα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με στόχο τη μείωση των εξόδων σου.

Ως επίσημο τμήμα των εξωτερικών δικτύων δύο εκ των κορυφαίων τραπεζών, της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank αναλαμβάνουμε την έκδοση στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων.

Τέλος, έχοντας αναπτύξει μία πολύτιμη συνεργασία με την NOVA, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ψηφιακής τηλεόρασης, του fiber internet και της επικοινωνίας μέσω κινητού και σταθερού τηλεφώνου, ενσωματώνουμε την τεχνολογική καινοτομία στην καθημερινότητα σου.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Δίπλα σου

Να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

Λύσεις που εμπιστεύεσαι!

Είμαστε ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου μέσω της σύγκρισης και της ανεύρεσης του καταλληλότερου για εσένα προγράμματος!

R

Σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους τομείς της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος παρέχονται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ειδικότερα, τα εργαλεία που παρέχονται, όπως εργαλεία τιμολόγησης, σύγκρισης και ιεράρχησης βάσει φίλτρων, έχουν ως στόχο να σε ενημερώσουν και να σε υποστηρίξουν ώστε να μπορείς να αποφασίσεις και να επιλέξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σου, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Οι προσφερόμενες τιμές και προσφορές για τα διαθέσιμα προϊόντα προκύπτουν από τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει με τους συνεργάτες και τους παρόχους μας, λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών που διαχειριζόμαστε.

Ο όγκος αυτός μας επιτρέπει να μην επιβαρύνουμε οικονομικά τον τελικό καταναλωτή και μειώνει επιπλέον το δικό μας κόστος, σε σύγκριση με το κόστος που θα είχαμε αν τα προϊόντα παρέχονταν απευθείας από τις εταιρείες.

Επιπλέον, λόγω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας μας, μπορούμε να συνδυάζουμε προγράμματα και καλύψεις από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες (όπως οδική βοήθεια, νομική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και προσωπικό ατύχημα οδηγού), έτσι ώστε να λαμβάνεις την ιδανική κάλυψη στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Σχετικά με την αμοιβή μας

Η αμοιβή που λαμβάνουμε διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο της παρεχόμενης υπηρεσίας και περιλαμβάνει τα έξοδα που έχουμε αναλάβει για λογαριασμό των συνεργαζόμενων οργανισμών (όπως έξοδα εξυπηρέτησης πελατών, ενημερώσεις και προωθητικές ενέργειες, έξοδα συναλλαγών κ.λπ.).

Οι τρεις βασικοί τρόποι αμοιβής μας περιλαμβάνουν:

  1. Εφάπαξ αμοιβή ανά συναλλαγή με τον πελάτη
    Με ορισμένους παρόχους ενέργειας έχουμε συμφωνήσει να λαμβάνουμε μία φορά αμοιβή για κάθε αλλαγή παρόχου που γίνεται μέσω της πλατφόρμας μας.
  2. Προμήθεια αμοιβής
    Μέσω συμφωνημένων προμηθειών, λαμβάνουμε ένα ποσοστό επί του ασφαλίστρου που επιλέγετε να καταβάλετε, ή επί της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, ή του δανείου που λάβατε για την κατοικία σας, ή του τηλεπικοινωνιακού προγράμματος που διαλέξατε μέσω των υπηρεσιών της intrust. Η αμοιβή που λαμβάνουμε για τα προϊόντα ασφάλισης προέρχεται αποκλειστικά από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις μέσω μιας προμήθειας που συμπεριλαμβάνεται στο ασφάλιστρο, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στο τελικό κόστος.
  3. Αμοιβή με click-through
    Σε εταιρίες που συνεργάζονται με προγράμματα συνεργατικής διαφήμισης (affiliate), ενδέχεται να λαμβάνουμε αμοιβή όταν η πώληση πραγματοποιείται μέσω του δικού μας συνδέσμου (affiliate link), ή, ανάλογα με την περίπτωση, όταν ο χρήστης μεταβεί στον ιστότοπο του συνεργάζομενου εμπόρου μέσω του δικού μας συνδέσμου.

Είμαστε εδώ για εσένα!

Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι είναι εδώ για να σε βοηθήσουν σε κάθε ανάγκη σου! Θέλουμε να σου προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση και αγοραστική εμπειρία.

Οι e-δικοί σου για ασφάλεια, ενέργεια, χρήμα, τηλεπικοινωνίες, στο email σου!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο newsletter μας για να ενημερώνεσαι, να συγκρίνεις και να εξοικονομείς!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Ένα email επιβεβαίωσης έχει σταλεί στο email σου για την επιβεβαίωση της εγγραφής σου. Ευχαριστούμε!

Pin It on Pinterest

Share This
chatαρε μαζί μας
intrust
Γεια σου 👋
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;